7a4f80cf-cd8c-4f0c-90fe-3fde783c7a35

Boek vandaag !

4 dagen kerst-romantiek in Beieren, op en top verzorgd !

Bezoek aan Bamberg, Nürnberg, Rothenburg ob der Tauber & Würzburg

img
Prachtig en romantisch Beieren .....

Dag 1: donderdag 13 december 2018

Vertrek per luxe comfort-class touringcar van alle gemakken voorzien, naar het prachtige en romantische Beieren. Via diverse stops onderweg, reizen we door naar ons comfort Familie hotel & Gastehaus Krone in het Beierse Geiselwind. Hier wordt u  heel hartelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie en gebak. Voor het 3 gangen diner wordt u, onder het genot van een speciaal drankje vriendelijk welkom geheten door het "Krone"-team.

Dag 2: Vrijdag 14 december 2018

Vrijdag staat na het uitgebreid ontbijtbuffet een bezoek aan het "Frankische Rom", Bamberg, op het programma. In deze historische kerstkribbe-stad van Duitsland vindt u o.a. een middeleeuwse kerstmarkt, de indrukwekkende Kaiserdom, brouwerijen met rookbier en nog veel meer. Het beroemde Nürnberg staat in de namiddag op het programma, hier bezoeken wij de oudste en beroemdste "Christkindel-markt" van Duitsland, de traditionele Glühwein en de bekende Nürnberger worstjes zullen hier niet ontbreken. Boordevol indrukken, sluiten we deze gezellige dag af met een smakelijk 3 gangen diner in ons hotel.
 

Dag 3: Zaterdag 15 december 2018

Zaterdag brengen wij, na een uitgebreid Beiers ontbijtbuffet,  een bezoek aan het prachtige centrum van Würzburg met o.a. de fascinerende "Domkirche" en het beroemde Rokokohaus "Den Falken" am Marktplatz en, ook hier natuurlijk is de kerstsfeer puur. Via de legendarische Romantische Strasse rijden we naar een hoogtepunt van deze reis, het bezoek aan het middeleeuwse, sprookjesachtige Rothenburg ob den Tauber. Hier kunt u genieten van de schilderachtige, 500 jaar oude kerstmarkt alsook van de grootste kerstwinkel van Europa "Kathe Wohlfahrt". U zult uw ogen niet geloven. In deze droomcoulisse staat in een luxe cafe een heerlijke kop koffie met gebak voor u klaar. We sluiten af met een daverende afscheidsavond!  Op het programma staat een echt Frankischen Schlemmerbuffet met  live muziek (er mag gedanst worden) + verrassing!

Dag 4: Zondag 16 december 2018

We nemen na een heerlijk ontbijtbuffet met weemoed afscheid. Na enkele stops en een prachtige route door het Ahrdal schuiven we in de namiddag aan voor ons 3 gangen afscheidsdiner in het mooie altenahr, waarna tevens nog een bezoek kan worden gebracht aan de kleine, sfeervolle kerstmarkt aan de Ahr.

 

 
 
 
 
   
Donderdag 13/12
€298,00p.p.
Inbegrepen:
  • Vervoer per luxe-touringcar en BTW
  • Welkomsdrankje
  • 2x koffie en gebak
  • 3 overnachtigen + luxe ontbijtbuffet + 2 x 3 gangen keuzediner
  • Feestelijk "Frankischen Schlemmerbuffet" + gezellige Live muziekavond
  • 3 gangen afscheidsdiner met live muziek in Altenahr
  • Alle excursies inclusief gidsen en reisleiding
Niet inbegrepen:
  • Toeslag éénpersoonskamer: 30 euro
  • boekingskosten € 2,50 per persoon

Boek vandaag !